Fyra tips för bättre företagssidor på LinkedIn – från de bästa 2019

Hur ska en bra företagsida på LinkedIn se ut? Vi kan lära lite av de som LinkedIn Marketing har utnämnt till årets bästa

LinkedIn Marketing Solutions har rankat de bästa företagssidorna under 2019 i en ny rapport. Den ger en hel del bra tips vi alla kan ta till oss.

Här är de 10 främsta företagen för 2019:

  1. Teleperformance
  2. Hays
  3. Deloitte
  4. Cvent
  5. Hotmart
  6. Jabil
  7. Cognixia
  8. Aurecon
  9. Philips
  10. Jacobs

Jag har hittar ett par tips jag gärna vill lyfta:

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Använd bilder

På plats 8 hittar vi Aurecon, och LinkedIn lyfter deras användning av bildspel, citat och även ljud:

Dela insikter och spaningar

Ett annat tips får Cognixia, som blev 7:a, representera – att regelbundet dela innehåll som tar upp branschtrender och utmaningar:

Kör video direkt

Årets vinnare, Teleperformance, får vara exempel för ett bra tips – satsa på video, och se till att du laddar upp den direkt på LinkedIn (inte lägger en länk till t.ex YouTube). Håll dem korta är ett annat användbart tips:

 

 

Gå bakom scenen

Det sista tipset kommer även det via vinnaren Teleperformance: Visa upp vad som händer bakom scenen vid t.ex ett event, så att även de som inte är närvarande känner att de är delaktiga:

Läs rapporten för ännu fler matnyttiga tips

 

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing, account based marketing eller sociala medier? Jag jobbar på Brandmovers, en content marketing-byrå som kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Fyra tips för bättre företagssidor på LinkedIn – från de bästa 2019

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.