Använd mer bilder och film i sociala medier (e-bok)

I den här e-boken hittar du tips och exempel på hur du kan använda olika typer av bilder och film i sociala medier. Den är helt gratis att ladda ned.

På senare år har visuellt innehåll tagit allt större plats i sociala medier, och denna utveckling kommer att fortsätta. Det är idag närmast ett måste att skapa poster med bra visuellt innehåll i samtliga nätverk för att ha en chans att synas. Du kan heller inte räkna med att en användare ska klicka på länkar och på så sätt flyttas över till din egen sajt – du måste kunna leverera viktiga insikter direkt i sociala medier, och då blir bilder och filmer än mer centrala.

Det finns flera anledningar till varför visuellt innehåll får större betydelse i sociala medier. För det första därför att flertalet kanaler eller nätverk som kommit till på senare år är bild- eller filmbaserade – som Instagram, Snapchat och Pinterest. För det andra eftersom även sociala medier som funnits längre, t.ex Facebook, Twitter och LinkedIn, idag lägger större vikt vid visuellt innehåll än tidigare.

I den här e-boken går jag igenom olika typer av bild- och filminnehåll som du kan använda i sociala medier. Och det jag tar upp är inte begränsat till vad vi kanske traditionellt tänker på som bilder och filmer. Syftet med denna genomgång är just att visa på att det finns ett brett utbud som du kan använda dig av – för alla typer av företag och budgetar.

Vad du får i e-boken

Jag går igenom fem områden:

 • Olika typer av film, inklusive livestreaming
 • Hur du kan använda Meme och GIF:ar, två populära sätt att använda bilder
 • Budskap och mål du kan förmedla via bildappen Instagram.
 • Vad microcontent är och hur du kan använda det.
 • Vad du kan lära dig av Snapchat och varför du bör använda det

 

Här kan du ladda ned e-boken:

OBS: På grund av ett fel, gör så här – fyll i fälten och skicka. Efter en liten stund dyker en länk upp under texten att ett mejl har skickats. Högerklicka på den för att ladda ned filen. Mejla mig om det inte fungerar.

  Du måste lämna din e-postadress för att kunna göra det, men jag lovar att inte spamma dig eller ge den vidare till någon.

  E-boken kostar dig inget, men du får gärna prenumerera på mitt nyhetsbrev:

  Nyhetsbrev

  Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

  0 kommentarer på Använd mer bilder och film i sociala medier (e-bok)

  Skriv en kommentar

  Din e-post adress kommer inte att visas.