Tipsvideo 33: Marknadsförare måste bli bättre på att säga ifrån

Vi som jobbar med marknadsföring och kommunikation måste lyfta fram vår expertis, och utbilda andra delar av organisationen. Det reflekterar jag över i denna video

Både marknadsförare och kommunikatörer behöver bli bättre på att säga ifrån: Det är vi som är proffs på det vi gör, men idag upplever allt för många inom vårt skrå att andra delar av organisationen försöker styra vad som görs och sägs.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing, account based marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

2 kommentarer på Tipsvideo 33: Marknadsförare måste bli bättre på att säga ifrån

  1. Gah! Du är så rätt ute. Jag är frustrerad över min organisations oförståelse för detta och mina försök att förklara når inte fram. Men skam den som ger sig. Bara fortsätta stångas för att nå fram att marknadsföring och kommunikation INTE är ett ”ta fram ett produktblad till ett event, blås upp ballonger”.

    • Helt rätt Erika, inte ge upp och fortsätt kämpa. Sen tror jag också på utbildning som ett sätt att komma framåt, och åtminstone få bort en del av produktbladen och ballongerna. Tack för att du kommenterade!

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.